sales.bigimage@gmail.com 012-346 6007 Seri Kembangan, Selangor

STICKER TRANSPARENT

Apa itu Sticker Transparent?

Dengan sticker transparent, anda boleh pilih bahagian mana yang anda nak sebagai transparent (boleh nampak tembus ke belakang). Biasanya produk-produk jenis makanan banyak gunakan sticker jenis ni untuk nak bagi nampak exclusive ataupun retro.

Kalau anda mahukan sticker yang TIDAK terlalu padat dengan teks, kami sarankan anda guna transparent sticker kerana hasilnya lebih cantik.

Transparent

Produk jadi makin cantik dan eklusif

Kelebihan Sticker Transparent

1) Susah untuk tercabut.

Sticker transparent dari Stickiz menggunakan gam yang kuat. Jadi anda sudah tidak perlu risau tiba-tiba ia tertanggal atau sebagainya.

2) Boleh Kena Air

Jangan risau jika sticker anda terkena air. Kiz boleh bagi jaminan warnanya tidak akan luntur atau rosak disebabkan air. Dalam erti kata lain, kalis air lah. Sesuai jika anda mahu tampal sticker ini pada bekas air minuman dan sebagainya.

3) Produk Anda Akan Nampak Lebih Cantik

Ya! Berbanding dengan sticker mirrorkote (biasa), walaupun kos untuk sticker transparent lebih mahal, hasilnya memang jauh berbeza.

Bayangkan produk anda hanya nampak teks dan logo sahaja pada bekas packaging produk anda, memang nampak luarbiasa.

4) Tinggal Cabut & Tampal Sahaja.

Tak perlu risau untuk potong sendiri sticker anda secara manual dengan gunting dan pisau. Dan bila potong secara manual Kiz boleh cakap potongannya pasti tidak tepat (ada senget, rosak dan sebagainya). Di Stickiz, kami akan potongkan sticker anda dengan mesin sticker yang canggih.

5) Sticker Transparent Sesuai Ditampal di :

  • Botol Minuman
  • Kotak Packaging
  • Botol Kaca
  • Paperbag
  • Dinding
  • Bekas Plastik
  • Permukaan Besi

Transparent

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Open chat
Hello, Apa yang Boleh Kami Bantu? WhatsApp Kami Sekarang!